Ε. Ν. Τσιγαρίδας, Καστοριά. Κέντρο ζωγραφικής την εποχή των Παλαιολόγων (1360-1450) - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (Nano CHATZIDAKI), Νανώ (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2018)
Παρουσιαση βιβλιου Ε. Ν. Τσιγαρίδας, Καστοριά. Κέντρο ζωγραφικής την εποχή των Παλαιολόγων (1360-1450), Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, Θεσσαλονίκη 2016, 632 σελ., 44 σχέδια και 430 έγχρωμες εικόνες εντός κειμένου. Βιβλιογραφία (σ. 584-606). Ευρετήρια (σ. 607-630). 30×22 εκ. ISBN: 978-960-9458-14-6