Μυρτάλη Αχειμάστου-Ποταμιάνου, Οἰ τοιχογραφίες τοῦ ἔτους 1414 στὴ μονὴ τῆς Ἁγίας Παρασκευῆς τοῦ Βίκου στὸ Ζαγόρι τῆς Ἠπείρου - ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (Aggeliki Stavropoulou), Αγγελική (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2018)
Παρουσίαση βιβλίου Μυρτάλη Αχειμάστου-Ποταμιάνου, Οἰ τοιχογραφίες τοῦ ἔτους 1414 στὴ μονὴ τῆς Ἁγίας Παρασκευῆς τοῦ Βίκου στὸ Ζαγόρι τῆς Ἠπείρου, Ακαδημία Αθηνών ‒ Κέντρο Έρευνας της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης, Αθήνα 2017, 176 σ., 62 σχέδια και έγχρωμες και ασπρόμαυρες εικόνες εντός κειμένου Ευρετήρια (σ. 172-176). 29×21 εκ. ISBN: 978-960-404-330-9