Tassos Papacostas and Maria Parani (eds), Discipuli dona ferentes. Glimpses of Byzantium in Honour of Marlia Mundell Mango - ΚΑΛΟΠΙΣΗ-ΒΕΡΤΗ (Sophia KALOPISSI-VERTI), Σοφία; ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ-ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ (Maria PANAYIOTIDI-KESISOGLOU), Μαρία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2018)
Παρουσίαση βιβλίου Tassos Papacostas and Maria Parani (eds), Discipuli dona ferentes. Glimpses of Byzantium in Honour of Marlia Mundell Mango (Βυζάντιος. Studies in Byzantine History and Civilization 11), Brepols Publishers, Turnhout, Belgium 2017. XXX+486 σελ., 111 ασπρόμαυρες εικ., 5 ασπρόμαυροι πίν. 15,6×23,4 εκ. ISBN: 978-2-503-57585-8, E-ISBN: 978-2-503-57586-5