Παγώνα Παπαδοπούλου, «Βασιλική Πέννα, Ο θησαυρός Θήρα/1910: Μια συμβολή στην ιστορία της Μέσα Γωνιάς (στα αγγλικά) - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Pagona PAPADOPOULOU), Παγώνα (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2019)
Παγώνα Παπαδοπούλου, «Vasiliki Penna, The Thera/1910 Hoard: Α Contribution to the History of Mesa Gonia, Santorini (Memoranda Numismatica Atheniensia 3), Μουσείο Μπενάκη – ΚΙΚΠΕ, Αθήνα 2018, 39 σ., ISBN: 978-960- 476-237-8»