Κλήμης Ασλανίδης, Βυζαντινή ναοδομία στη Νάξο. Η μετεξέλιξη από την παλαιοχριστιανική στη μεσοβυζαντινή αρχιτεκτονική - ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ (Dimitris Athanasoulis), Δημήτρης (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2021)
Κλήμης Ασλανίδης, Βυζαντινή ναοδομία στη Νάξο. Η μετεξέλιξη από την παλαιοχριστιανική στη μεσοβυζαντινή αρχιτεκτονική, Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών – Βυζαντινά Μνημεία 17, Θεσσαλονίκη 2017, 629 σελ., 99 σχέδ. και 124 πίν. με ασπρόμαυρες φωτογραφίες στο τέλος κάθε λήμματος μνημείου. Αγγλική περίληψη: Klimis Aslanidis, “The evolution from Early-Christian to Middle-Byzantine church architecture on the island of Naxos”, σ. 571-584. Βιβλιογραφία (σ. 585-613). Ευρετήριο (615-629), 28×21 εκ. ISBN: 978-960-7856-56-2.