Ἐν Σοφίᾳ μαθητεύσαντες: Essays in Byzantine Material Culture and Society in Honour of Sophia Kalopissi-Verti - ΚΑΤΣΙΩΤΗ (Angeliki KATSIOTI), Αγγελική (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2021)
Ἐν Σοφίᾳ μαθητεύσαντες: Essays in Byzantine Material Culture and Society in Honour of Sophia Kalopissi-Verti, Χαρίκλεια Διαμαντή – Αναστασία Βασιλείου (επιμ.), με τη συμβολή της Σμαράγδης Αρβανίτη,Archaeopress Archaeology, Οξφόρδη 2019, xvi + 432 σ., α/μ και έγχρ. εικ. εντός κειμένου, 20,5×29 εκ. ISBN: 978-1-78969-262-4. Ε-ISBN: 978-1-78969-263-1 [https://www.archaeopress.com/ArchaeopressShop/DMS/ 1EE510D8F8B14FA09E25290F4BA25CA8/9781789692624-sample.pdf].