Γιώργος Πάλλης, Από τη Λαμία στο Ζητούνι. - ΚΙΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ (Tonia KIOUSOPOULOU), Τόνια (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2021)
Γιώργος Πάλλης, Από τη Λαμία στο Ζητούνι. Ανασυνθέτοντας μια μικρή βυζαντινή πόλη, εκδόσεις Gutenberg, Αθήνα 2020, 162 σελ., 29 εικόνες, 2 χάρτες, βιβλιογραφία, ευρετήριο. ISBN 978-960-01-2095-0.