Επανεύρεση εκκλησιών στο Basköy της Καππαδοκίας - JOLIVET-LÉVY, Catherine (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Στο άρθρο παρουσιάζονται έξι ναοί που βρίσκονται μεταξύ της περιοχής του Basköy και οι οποίες κατά την δημοσίευση του Jerphanion είτε είχαν τοποθετηθεί σε λάθος γεωγραφική περιοχή ή είχαν αναφερθεί πολύ συνοπτικά. Η κατάσταση διατήρησης των τοιχογραφιών τους δεν είναι πάντα καλή, ενώ το χρονολογικό εύρος τους κυμαίνεται από τον 10 έως και τον 13ο αιώνα. Οι εκκλησίες αυτές προσθέτουν νέεες πληροφορίες σε ό,τι αφορά τα εικονογραφικά προγραμμάτα, τον εντοπισμό των εργαστηρίων ζωγραφικής και γενικότερα τη χρονολόγηση των τοιχογραφιών στην Καππαδοκία.