Παλαιοχριστιανική σφραγίδα ευχαριστιακού άρτου από την Αθήνα - ΓΚΙΟΛΕΣ, Νικόλαος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Στις ανασκαφές στα νότια της Ακρόπολης βρέθηκε μια πήλινη κυκλική σφραγίδα, ευχαριστιακού άρτου. Διακοσμείται με επιπεδόγλυφο ισοσκελή σταυρό. Η σφραγίδα μπορεί να χρονολογηθεί στον 5ο αιώνα.