Άγνωστος τρουλαίος ναός στην Αθήνα - ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, Τούλα Τ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
<!-- @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } --> Παρουσιάζονται σχέδια του Paul Durand (1839-1840, 1842-1843, 1847 και 1864) και του T. J. Wilson (1846-1847), σε αντιγραφή από τον N. H. J. Westlake (1905) και τον O. M. Dalton (1911), ενός εικονογραφημένου τρούλου αγνώστου ναού, πιθανόν αφιερωμένου στον Σωτήρα.