Ένα τρίπτυχο τέχνης Γεωργίου Κλόντζα στο Βουκουρέστι - ΒΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, Παναγιώτης Λ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
<!-- @page { margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } --> Ένα τρίπτυχο του Εθνικού Μουσείου Τέχνης της Ρουμανίας στο Βουκουροέστι, από το οποίο λείπει το αριστερό φύλλο, είναι τυπικό της τέχνης του μεγάλου καστρινού ζωγράφου Γεωργίου Κλόντζα (μνείες 1562-1608). Σχολιάζονται οι παραστάσεις, η ορθογραφία των επιγραφών, η σχέση με άλλα τρίπτυχα του ζωγράφου. Πρόκειται για άνισο έργο, στο οποίο εργάσθηκαν ενδεχομένως και μέλη του εργαστηρίου του Κλόντζα.