Ο ζωγράφος του ναού των Αγίων Αναργύρων στη μονή της Παναγίας Αχειροποιήτου του Παγγαίου - ΒΕΛΕΝΗΣ, Γεώργιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2014)
Ο ζωγράφος του ναού των Αγίων Αναργύρων της μονής Εικοσιφοινίσσης ή Κοσινίτσης ταυτίζεται με το μοναχό Θεοφάνη, που τοιχογράφησετη λιτή του παλαιούκαθολικού στη μονή Ξενοφώντος του ΑγίουΌρους.