Η πρώτη εμπορική παροικία των Βενετών στα Παλάτια (Μίλητος) της Μ. Ασίας (Ένα ελληνικό έγγραφο του 1355) (πίν. 67) - ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ, Μανούσος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1964)
Μη διαθέσιμη περίληψη