Η πρώϊμος παλαιολόγειος αναγέννησις εις τας χώρας και τας νήσους της Ελλάδος κατά τον 13ον αιώνα (πίν. 48-64) - ΣΩΤΗΡΙΟΥ, Μαρία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1966)
Μη διαθέσιμη περίληψη