Μελέτες για την τοπογραφία του Ιππόδρομου της βυζαντινής Κωνσταντινούπολης. Η σπειροειδής σκάλα που οδηγεί από το Μεγάλο Παλάτι στο Κάθισμα - GUILLAND, Rodolfe (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1966)
Μη διαθέσιμη περίληψη