Πατμιακά Γ΄- Ο καθηγούμενος της Μονής Πάτμου Ιωσήφ Ιασίτης και η αρχαιότερη αναγραφή χειρογράφων της μονής - ΒΡΑΝΟΥΣΗ, Έρα Λ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1966)
Μη διαθέσιμη περίληψη