Διορθώσεις και προσθήκαι εις τα περί την χρονολόγησιν του εν Κερκύρα ναού των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου - ΒΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, Παναγιώτης Λ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1969)
Μη διαθέσιμη περίληψη