Η τοιχογραφία του μαρτυρίου του Αγίου Δημητρίου εις τους Αγίους Αποστόλους Θεσσαλονίκης (πίν. 1-5) - ΞΥΓΓΟΠΟΥΛΟΣ, Ανδρέας (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1976)
Μη διαθέσιμη περίληψη