Η επιγραφή του ναού της Μεταμορφώσεως της Βελτσίστας και ο Ιωάσαφ ο Φιλανθρωπηνός (πίν. 43) - ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ-ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ, Μυρτάλη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1976)
Μη διαθέσιμη περίληψη