Παραστάσεις εκκλησιών της Κωνσταντινούπολης, της Βενετίας και της Κρήτης σε φορητές μεταβυζαντινές εικόνες (πίν. 35-42) - ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ιορδάνης E. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1981)
Μη διαθέσιμη περίληψη