Ευγενία Χαλκιά – Αντώνης Μπεκιάρης – Αντώνης Τσάκαλος, Yuliana Boycheva (ειδική συνεργάτις), Ιμβρίων Ιερά. Εκκλησιαστικά έργα στους ενοριακούς ναούς της Ίμβρου - ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (Eugenia DRAKOPOULOU), †Ευγενία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2023)
Ευγενία Χαλκιά – Αντώνης Μπεκιάρης – Αντώνης Τσάκαλος και Yuliana Boycheva (ειδική συνεργάτις), Ιμβρίων Ιερά. Εκκλησιαστικά έργα στους ενοριακούς ναούς της Ίμβρου, με την ευγενική χορηγία του Επαμεινώνδα Π. Πανταζοπούλου, Άρχοντος Ασηκρήτου του Οικουμενικού Θρόνου, Αθήνα 2020, 567 σ., 24,5×33 εκ., ISBN: 978-960-545-154-7.