Το εικονογραφικό θέμα του προσωπείου στις τοιχογραφίες του Μυστρά. Πολιτισμικές απηχήσεις ενός κλασικού εικονογραφικού θέματος στην ύστερη βυζαντινή ζωγραφική (πίν. 83-94) - MOURIKI, Doula (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1981)
Μη διαθέσιμη περίληψη