Εικόνα του Βυζαντινού Μουσείου με σκηνές από το βίο της Αγίας Αικατερίνας. Ένα έργο της πρώιμης κρητικής ζωγραφικής - ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ, Χρυσάνθη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1983)
Μη διαθέσιμη περίληψη