Ταξινόμηση 34 παραστάσεων της Γέννησης της Παναγίας ή / και του Προδρόμου με μεθόδους «Παραγοντικής Ανάλυσης» - ΔΙΑΛΕΤΗΣ, Δημήτριος; ΜΕΪΜΑΡΗΣ, Μιχάλης (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1983)
Μη διαθέσιμη περίληψη