Θεοφύλακτος Εξκουβίτωρ και το στεφανωμένο του πορτρέτο. Ένας ιταλός επαναστάτης του όψιμου 10ου αιώνα - OIKONOMIDES, Nikos (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1986)
Μη διαθέσιμη περίληψη