Νέος ανεικονικός διάκοσμος εκκλησίας στη Νάξο. Οι τοιχογραφίες του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στ' Αδησαρού - ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ-ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ, Μυρτάλη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1986)
Μη διαθέσιμη περίληψη