Προσθήκη στο άρθρο: Οι τοιχογραφίες του Αγίου Νικολάου, στον Άγιο Νικόλαο Μονεμβασίας (ΔΧΑΕ, περ. Δ', τ. Θ' (1977-1979), σ. 35-61) - ΔΡΑΝΔΑΚΗΣ, Νικόλαος Β. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1986)
Μη διαθέσιμη περίληψη