Ο Τίμιος Σταυρός μεταξύ των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Μία μελέτη υπό το φως της μετα-εικονομαχικής επανεκτίμησης του Σταυρού - TETERIATNIKOV, Natalia (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1995)
Μη διαθέσιμη περίληψη