Το Ριζόκαστρο. Σωζόμενα υπολείμματα: Νέες παρατηρήσεις και επαναχρονολόγηση - ΒΑΒΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ, Αγγελική; ΜΑΚΡΗ, Eλένη; ΤΣΑΚΟΣ, Κωνσταντίνος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1989)
Μη διαθέσιμη περίληψη