Τρία βυζαντινά χάλκινα κηροστάτες από τη μονή της Μεγίστης Λαύρας και τη μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά - BOURAS, Laskarina (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1991)
Μη διαθέσιμη περίληψη