Ένα εγχάρακτο πλακίδιο (intaglio) με τον Σολομώντα στο Μουσείο Μπενάκη και η προέλευση της εικονογραφίας των στρατιωτικών αγίων. - WALTER, Christopher (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1991)
Μη διαθέσιμη περίληψη