Ουζντίνα Θεσπρωτίας: Η ιστορική διαδρομή, η πολεοδομική εξέλιξη και τα μνημεία ενός αρχαίου και μεσαιωνικού οικισμού - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ, Δημήτριος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1991)
Μη διαθέσιμη περίληψη