Ορισμένες παρατηρήσεις για την κατασκευή του Χριστού Παντεπόπτη (Eski Imaret Camii) στην Κωνσταντινούπολη - OUSTERHOUT, Robert (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1992)
Μη διαθέσιμη περίληψη