Οι εικόνες του Χριστού Παντοκράτορος και της Παναγίας Οδηγήτριας στο καθολικό της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σερρών - ΣΤΡΑΤΗ, Αγγελική (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1995)
Μη διαθέσιμη περίληψη