Κρητική εικόνα με την παράσταση της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων της Βενετίας. Τεχνολογικές παρατηρήσεις - Συντήρηση - ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ-ΜΠΡΟΥΜΗ, Μυρτώ (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1995)
Μη διαθέσιμη περίληψη