Κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα του ελισσόμενου ουρανού στη βυζαντινή εικονογραφία της Δευτέρας Παρουσίας - KEPETZI, Victoria (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1994)
Μη διαθέσιμη περίληψη