Κομμώσεις και καλύμματα κεφαλής των αυτοκράτειρων, πριγκιπισσών και κυριών της αριστοκρατίας στο Βυζάντιο - EMMANUEL, Melita (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1994)
Μη διαθέσιμη περίληψη