Υφάσματα εξουσίας και κύρους κατά την εποχή των Μακεδόνων και των Κομνηνών. Σχετικά με τα υποπόδια και τις απεικονίσεις τους - HADERMANN-MISGUICH, Lydie (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1994)
Μη διαθέσιμη περίληψη