Η Δευτέρα Παρουσία της Εκκλησίας της Παναγίας Μουτουλλά στην Κύπρο. Μια αδημοσίευτη τοιχογραφία του δεύτερου μισού του 14ου αιώνα - NICOLAÏDÈS, Andréas (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1995)
Μη διαθέσιμη περίληψη