Μελέτη των υλικών και της τεχνικής κατασκευής της μεταβυζαντινής εικόνας «ο Δείπνος ο Μυστικός» του Μιχαήλ Δαμασκηνού - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΟΡΑΝΟΥ, Αθηνά; ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ουρανία; ΤΣΑΪΡΗΣ, Γιώργος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1997)
Μη διαθέσιμη περίληψη