Χαρακτηρισμός δειγμάτων μαρμάρινων αρχιτεκτονικών μελών από την Κατοπολιανή Πάρου - ΜΑΝΙΑΤΗΣ, Γιάννης; ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ, Κική; ΒΑΚΟΥΛΗΣ, Θέμης (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1997)
Μη διαθέσιμη περίληψη