Philipp Niewöhner, Byzantine Ornaments in Stone. Architectural Sculpture and Liturgical Furnishings - ΠΑΛΛΗΣ (Georgios PALLIS), Γιώργος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2023)
Philipp Niewöhner, Byzantine Ornaments in Stone. Architectural Sculpture and Liturgical Furnishings, De Gruyter, Berlin ‒ Boston 2021, 188 σ. με 487 εικόνες και σχέδια εντός κειμένου. Στην έκδοση περιλαμβάνονται ένας χάρτης (σ. 184-185), Συντομογραφίες ‒ Βιβλιογραφία (σ. 182), Κατάλογος προέλευσης εικόνων (σ. 183) και Ευρετήρια τόπων και θεμάτων (σ. 186-188). 28,5×21 εκ. ISBN 978-3-11- 068853-5 (και στα γερμανικά: Byzantinische Bauskulptur und liturgische Ausstattung. Ein Handbuch).