Βυζαντιακά γράμματα της εν Άθω Ιεράς Μονής Βατοπεδίου. Ορισμός του δεσπότου Δημητρίου του Παλαιολόγου. Απολυθείς κατά μήνα Ιούλιον της Ι' ινδικτιώνος του 6970=1462 έτους - ΓΟΥΔΑΣ, Μιχαήλ (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη