Περί λειψάνων της βυζαντινής μουσικής σωζόμενων εν Ιταλία (Περίληψις του πρακτικογράφου της ΧΑΕ) - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Κωνσταντίνος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη