Περί του ιστορημένου χρησμολογίου της Κρατικής Βιβλιοθήκης του Βερολίνου (Codex Graecus fol. 62=297) και του θρύλου του “μαρμαρωμένου βασιλιά” - ΒΕΗΣ, Νίκος Α. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
μη διαθέσιμη περίληψη