Ενέργειαι της Εταιρείας υπέρ διασώσεως της περιπύστου Μονής Δαφνίου και των εν αυτή περιφήμων ψηφοθετημάτων - ΒΡΟΥΤΟΣ, Γεώργιος; ΖΕΖΟΣ, Γεώργιος; ΛΑΜΠΑΚΗΣ, Γεώργιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1892)
Μη διαθέσιμη περίληψη