Ιστορία της ιδρύσεως, καταστάσεως και των σπουδαιοτέρων αντικειμένων του Χριστιανικού Μουσείου από του 1884-1890 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ, Γεώργιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1892)
Μη διαθέσιμη περίληψη