Έγγραφον της Γενικής Εφορείας των Αρχαιοτήτων και Μουσείων προς τον Σύμβουλον της Χριστιανικής Εταιρείας κ. Αντώνιον Βούρον - ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, Π. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1894)
Μη διαθέσιμη περίληψη