Έκθεσις των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου από 1 Ιανουαρίου 1894 - 31 Δεκεμβρίου 1894 - ΠΑΠΠΟΥΔΩΦ, Αρ.; ΚΑΠΡΑΛΟΣ, Κ. Δ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη