Προσφώνησις επί του νεκρού Γ. Κοζάκη Τυπάλδου, αντιπροέδρου της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας ρηθεισα υπό Γ. Λαμπάκη επι τη καταθεσει του εκ φύλλων δάφνης ιερού μονογράμματος του Ιησού Χριστού - ΛΑΜΠΑΚΗΣ, Γεώργιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη